Hola! - CAT
Aquestes són les nostres línies de negoci. Hi podràs trobar les solucions més innovadores
Catàlegs
X
I aquests són els pilars fonamentals, l'ànima d'Avinent
Shop
Àrea Client
Hola! - CAT

Solucions estandaritzades

LA SOLUCIÓ QUE NECESSITES, AL MOMENT

Oferim una gamma completa de sistemes de fixació en titani per al cirurgià oral i maxil·lofacial. Totes les plaques de titani i caragols que necessites per correccions maxil·lofacials disponibles en el nostre catàleg de solucions estandaritzades.

Traumatismes craniofacials i del terç mitjà facial

Traumatismes craniofacials i del terç mitjà facial

ALFA SYSTEM

El Sistema Alfa ofereix una gran varietat de plaques de disseny anatòmic que garanteixen un resultat òptim en cada cirurgia. Disponibles en diferents formes i gruixos per a la reconstrucció de mitja cara i òrbita, marcades amb làser per al avanç Le fort i cargols amb interfaç baixa i autoperforants.

Veure Traumatismes craniofacials i del terç mitjà facial
Cirurgia Ortognàtica

Cirurgia Ortognàtica

BETA SYSTEM

El Sistema Beta està format per una gran varietat de plaques especialment pensades per la cirurgia ortognàtica. Aquest tipus de cirurgia requereix una gran precisió i les plaques Beta compleixen tots els requeriments per proporcionar una solució apte tant per cirurgia ortognàtica simple com per complexa.

Veure Cirurgia Ortognàtica
Trauma i reconeixement de la mandíbula

Trauma i reconeixement de la mandíbula

GAMMA SYSTEM

El sistema Gamma ofereix plaques dissenyades per trauma i cirurgia reconstructiva de mandíbula. Disponibles en diferents mides i cargols, pensats per complir totes les necessitats durant la cirurgia.

Veure Trauma i reconeixement de la mandíbula
Cargols per a la fixació intermaxil·lar

Cargols per a la fixació intermaxil·lar

IMF SYSTEM

El sistema IMF format per cargols, facilita la cirurgia procurant una perfecta unió i immobilització de les dents del maxil·lar i la mandíbula.

Veure Cargols per a la fixació intermaxil·lar

SOLUCIONS MÈDIQUES PERSONALITZADES

Normativa sanitaria

Avinent CMF és una nova línia de solucions mèdiques personalitzades que neix per resoldre problemes de salut cranimaxil·lofacials. Amb el propòsit de convertir el futur de la medicina en present, Avinent CMF busca oferir una solució única i exclusiva per cada pacient. Des de l'avantguarda del món digital, l’objectiu de la firma és millorar la qualitat de vida dels pacients i facilitar la feina als professionals.